Menu NL | FR

PURE RECONSTRUCTIVE

4 u workshop

met Bart De Coninck

voor wie al minstens één workshop of een training in reconstructive volgde
en graag een nieuwe ervaring toevoegt

zaterdag van 14 tot 18u
24 augustus 2019
30 november 2019
15 februari 2020

Deze korte intense workshop richt zich op deelnemers die reeds ervaring hebben met reconstructive (workshop, leergang, training, mannencirkel, vrouwencirkel,…). Er is minder voorbereiding nodig. Er wordt minder gepraat. De essentie is de beweging van het lichaam, een nieuwe ervaring, breder en dieper bewustzijn.

Een nieuwe Reconstructive reactiveert het effect van eerdere ervaringen: het verankert het begrip van het woordeloze, van het enigma. Het geeft je een nieuwe boost: simple, clear and effective.

Reconstructive is een unieke methodiek. Je traint je intuïtie. Je stemt je instinctieve radar af. Niet alleen onze conditie en spieren hebben regelmatig oefening en discipline nodig, ook onze intuïtie, onze radar die buiten het woordelijke ligt.

Bart De Coninck
Bart is arts, psychotherapeut en relatietherapeut. Hij is opgeleid in Gestalt, systemisch werk en reconstructief werk. Hij is de oprichter van Eigenkleur, een groepspraktijk voor systemische coaching en therapie. Hij is de directeur van de Reconstructive School Belgium, de Belgische tak van RIIHS, de internationale reconstructive school opgericht door Carola Castillo. Hij begeleidt mannencirkels, workshops en geeft opleiding in reconstructief werk en leiderschapstrajecten.

Locatie: Centrum Het Midden – Malle (Belgium)  –  www.hetmidden.be

Data: zaterdag van 14 tot 18 u – drie mogelijkheden:

  • 24 augustus 2019
  • 30 november 2019
  • 15 februari 2020

Kosten: € 75,00 btw excl

Registratie: Bart De Coninck:

bart@reconstructiveschool.be

Whatsapp: +32 476 66 06 37