Menu NL | FR

Naar meer lichtheid, naar meer leven!

Zin om écht te leven!?

Zin om voor jouw leven te gaan!?

Zin om de lichtheid te ervaren!?

We zitten veel in ons hoofd, bedenken wat goed is en wat niet.  Maar is dit wel de goede houding? We zijn meer bezig met hoe het zou moeten zijn, dan met hoe het is en wat we daarmee te doen hebben.  LIBERTE - Colombe - ChaineWe houden ons in, passen ons aan en houden het veilig (de ene keer al bewuster dan de andere keer), ten koste van onszelf.  Zo leven we vooral vanuit moeite, zwaarte, problemen, strijd,…  We kunnen er echter voor kiezen om stap voor stap naar bevrijding op zoek te gaan. Via Reconstructive gaan we de oude beelden die we hebben stevig door elkaar schudden, waardoor we stilaan een andere werkelijkheid te zien krijgen.  We zien meer mogelijkheden en kansen, van waaruit we andere keuzes kunnen maken. Gestolde energie gaat weer vrij stromen! Het stelt je in staat om in je werk, je relatie(s) of als ouder, minder te handelen vanuit verwachtingen,  maar meer vanuit jezelf.

“Het is nooit wat je denkt dat het is…”

Foto Livia_FotorLivia De Vos: Livia heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Ze is gestalttherapeut, systemisch coach en facilitator in Reconstructive.  Ze maakt deel uit van de groepspraktijk Eigenkleur en van de Reconstructive School Belgium, een afdeling van de Internationale School in Reconstructive.  Ze vindt het fijn om te werken met vrouwengroepen en is geïnteresseerd in hoe het lichaam symbool kan zijn voor gestolde energie.

Werkvormen: Er wordt vertrokken vanuit een theoretisch kader om vandaaruit over te gaan naar een opbouw van oefeningen, die hun basis hebben in het systemisch werk en in Reconstructive. Reconstructive is een soort actieve lichamelijke meditatie in groep, waarin onze intuïtie getraind wordt.  Het is een manier om meer uit je hoofd te geraken en zo stilaan van de beelden los te komen, die je in je leven verhinderen.

Voor wie: Iedereen welkom! Er is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig.

Locatie: Centrum Het Midden Malle (B) – www.hetmidden.be

Wanneer: zaterdag 25 april 2020 van 9u tot 18u en zondag 26 april 2020 van 9u tot 16u

Prijs: 250 € (btw niet van toepassing) Koffie, thee, water, versnaperingen, fruit en lunch op zaterdag en zondag inbegrepen.  Niet-residentieel

Info/Aanmelding: Livia De Vos
livia@reconstructiveschool.be
+ 32 0472 22 57 65
www.reconstructiveschool.be