Menu NL | FR

Lezing Systemisch Coachen in teams en organisaties

Systemisch werken gaat er van uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Je eigen familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, een vereniging, een team of je sociale omgeving.

Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij er inneemt, bepalen (vaak onbewust) wat je doet en waarom je iets wel of niet doet.

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je remt in je ontwikkeling en groei. Eén van de werkvormen in systemisch coachen is opstellingenwerk.

Voor wie is deze workshop / interactieve lezing ?

Mensen die beroepsmatig te maken krijgen met het functioneren van teams en organisatieontwikkeling. Mensen die willen kijken naar het geheel van een organisatie alvorens een individu aan te sturen of veranderingsprocessen te ondersteunen vanbinnenuit. Werknemers die willen nagaan of hun huidige functie wel de functie is die bij hun kwaliteiten, verlangens en mogelijkheden past.

O.a. managers, organisatieadviseurs, projectbegeleiders, teamleiders, ondernemers, HR-professionals en teamleden.

Trainer: Ria Verlinden
Gestalttherapeut-Supervisor
Opleider Systemisch werk

Co-trainer: Sonia Maes
Gestalttherapeut
Systemisch coach

Datum en plaats:
7 juni in Brussel
Cultureel Centrum Het Huys
Egide Van Ophemstraat 46
1180 Brussel/Ukkel
Werktijden: 14u tot 17u

Dit aanbod is een gratis kennismaking.
Laat ons wel even weten als je komt: sonia@eigenkleur.be