Op maat begeleiding

‘We zijn toe aan meer avontuur en eerlijkheid. Achter de maskers die wij meedragen zit een authentieker stuk te wachten om zichtbaar te worden. Het ontwikkelen van zelfbewustzijn is de belangrijkste hoeksteen om vrijer te worden, vrij van de last die we onbewust meedragen en vrij van datgene in de omgeving of in de wereld wat we niet kunnen veranderen’

Wij zijn vier klassiek geschoolde psychotherapeuten met jaren ervaring in het begeleiden van mensen en relaties. We hebben een uitgebreide zoektocht achter de rug in diverse domeinen die linken aan persoonlijke en emotionele ontwikkeling, trauma-release, innerlijk-kind-healing en de ontwikkeling van innerlijk leiderschap, zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en gezond verstand.

We zijn opgeleid als gestalttherapeut en relatietherapeut en als facilitator in Reconstructive. Daarnaast zijn we bijgeschoold in psychosynthese, systemisch opstellingen-werk, somatic experiencing en bio-energetica.

De methode die wij toepassen is gedistilleerd uit deze verschillende invloeden en gaat uit van de aanname dat ons lichaam in zijn oorspronkelijke, instinctieve staat ons kan helpen emotioneel gezonder en mentaal helderder te worden

Diepere lagen in onszelf verkennen en doorleven maakt ons veerkrachtiger en moediger. Van daaruit worden we ook emotioneel intelligenter.