Sonia Maes

Biografie

– Sonia volgde een bachelors-opleiding Regentaat (1983-1987).

– Na haar afstuderen, is ze aan de slag gegaan in verschillende commerciële functies. Omdat haar interesse uitging naar marketing, volgde ze nog 2 jaar opleiding als Marketing deskundige (1988-1989). Hierdoor kwam ze meer in de communicatiesector terecht, zowel aan adverdeerder- als media-zijde.

– Vanuit deze functies groeide haar interesse in “de mens” en ging ze studeren voor psychotherapeute bij het Gestaltinstituut Multidimens (2003-2007). Ze heeft het werk van psychotherapeute en coach een tijd gecombineerd met een functie als HR Manager in de reclamesector.

– In 2011 heeft ze het werk als bediende opgegeven en is ze 100% zelfstandig gaan werken als psychotherapeute en coach binnen de groepspraktijk “Eigen Kleur”. Tegelijkertijd is ze ook gestart met trainingen/workshops geven binnen erkende organisaties.

– In 2018 volgde Sonia een opleiding in opstellingenwerk (familie- en organisatie-opstellingen) en rituelen.

– Sinds 2015 volgt Sonia een opleidingstraject in het transpersoonlijke werk volgens het reconstructieve model, zowel in binnen- als in buitenland. Progressief werd dit werk ook haar belangrijkste referentiekader en werkvorm.

– Sonia is erkend als transpersoonlijk coach door RIIHS, de Reconstructive International Integrative Holistic School.

www.soniamaes.com

FaceBook
Instagram
LinkedIn

Thema’s

– Persoonlijke groei

– Bewustwording ontwikkelen

– Communicatie en relatie met partner, ouders, kind, familie, vrienden, collega’s, …

– Balans tussen lichaam, geest en emoties

– Wie ben ik als vrouw/moeder/partner?

– Crisissen als kans tot groei (scheiding, verlies, angst, …)