Bart De Coninck

BIOGRAFIE

♦Bart is opgeleid als arts en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de klassieke geneeskunde (1988-2006)

♦Vanaf 2004 heeft Bart zich omgeschoold tot psychotherapeut en relatietherapeut in gestalttherapie, en volgde hij verschillende opleidingen in familieopstellingen in België, Nederland en Engeland.

♦Bart heeft in 2006 Eigenkleur opgericht, een groepspraktijk voor therapie en relatietherapie. Sindsdien werkt hij psychotherapeutisch met individuen en relaties.

♦Vanaf 2013 heeft Bart een verdere opleiding gehad tot transpersoonlijk therapeut volgens het reconstructieve model. Dit werk is zijn belangrijkste inspiratiebron en werkvorm geworden.  Na verschillende opleidingstrajecten in Zweden, Colombia, Spanje en Costa Rica werd hij facilitator en opleider in reconstructive. Sindsdien faciliteert hij naast zijn werk met individuen en relaties, ook opleidingen voor coachen, therapeuten en facilitators en begeleidt hij workshops voor mannen.

♦Sinds 2018 is Bart directeur van RIIHS België. RIIHS België is de Belgische zetel van RIIHS, de Reconstructive International Integrative Holistic School. RIIHS is een internationale school opgericht door Carola Castillo waar transpersoonlijke coachen, therapeuten en facilitators in reconstructive opgeleid worden.

♦Sinds 2020 is Bart Co-directeur van RIIHS International.

♦Bart is als therapeut, facilitator, en opleider erkend door RIIHS.

♦Bart is de auteur van Nieuwe Helden, een e-book over het ontwikkelingsproces van mannen tot meer vrijheid en volwassenheid.

bartdeconinck.be
reconstructiveschool.be
reconstructiveschool.com

 

THEMA’S

‘Ontleren’ van zoveel waarmee je je doorheen je leven vereenzelvigd hebt en wat niet meer dienstbaar is, is de essentie. Dan groeit het nieuwe vanzelf.

♣Steviger in het leven staan, makkelijker beslissingen nemen en tot focus en actie komen in je projecten

♣Meer evenwicht en kracht vinden op emotioneel en mentaal vlak (angst, frustratie, lusteloosheid)

♣Je plek als partner en ouder innemen.

♣Kracht als man

♣Betekenis van je leven

♣Begeleiden van helpers en zoekers (supervisie, opleiding)

 

TALEN

  • Nederlands – Engels – Frans – Spaans
  • English – Dutch – French – Spanish
  • Français – Néerlandais – Anglais – Espagnol
  • Español – Holandés – Ingles – Frances