Bart De Coninck

°1963, Wolvertem, BE

♦Bart is oorspronkelijk opgeleid als arts en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de klassieke geneeskunde (1988-2006)

♦Vanaf 2004 heeft Bart zich omgeschoold tot psychotherapeut en relatietherapeut in gestalttherapie, en volgde hij verschillende opleidingen in systemisch werk en familieopstellingen in België, Nederland en Engeland.

♦Bart heeft in 2006 Eigenkleur opgericht, een groepspraktijk voor therapie en relatietherapie. Sindsdien werkt hij als psychotherapeut in één-op-één begeleiding en relatietherapie.

♦Vanaf 2013 heeft Bart zich verder verdiept in Reconstructive, een nieuwe methode voor zelfkennis en ontwikkeling, die zowel in één-op-één begeleiding als in groep zijn toepassing vindt -.  Dit werk is zijn belangrijkste werkvorm geworden, zowel individueel, met relaties als in groep. Bart faciliteert workshops, retraites, mannengroepen en opleidingen in Reconstructive. Hij leidt coaches en facilitators op.

♦Sinds 2018 is Bart directeur van Reconstructive School België,  deel van RIIHS Internationaal, de Reconstructive International Integrative Holistic School, opgericht door Carola Castillo.

Bart werkt mee aan twee podcasts. MannenSteunenMannen, een podcast over zelfontwikkeling bij mannen en Liefde tussen Hemel en Hel, een podcast over liefde en relaties.

♦ Individuele sessies met Bart zijn mogelijk in Malle, Antwerpen en online. Bart werkt in het Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

♦ Meer info op: bartdeconinck.be en reconstructiveschool.be

♦ Sociale media:

 

THEMA’S

‘Ontleren’ van zoveel waarmee je je doorheen je leven vereenzelvigd hebt en wat niet meer dienstbaar is, is de essentie. Dan groeit het nieuwe vanzelf.

♣Steviger in het leven staan, makkelijker beslissingen nemen en tot focus en actie komen in je projecten

♣Meer evenwicht en welzijn vinden op emotioneel en mentaal vlak (zelfbeeld, onzekerheid, frustratie, lusteloosheid)

♣Je plek als partner en ouder innemen.

♣Fundament ontwikkelen als man

♣Betekenis van je leven

♣Begeleiden van helpers en zoekers (supervisie, opleiding)

♣Begeleiden van zelfstandigen en ondernemers in steun aan hun projecten

TALEN

  • Nederlands – Engels – Frans – Spaans
  • English – Dutch – French – Spanish
  • Français – Néerlandais – Anglais – Espagnol
  • Español – Holandés – Ingles – Frances