Bart De Coninck

°1963, Wolvertem, BE

♦Bart is oorspronkelijk opgeleid als arts en heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de klassieke geneeskunde (1988-2006)

♦Vanaf 2004 heeft Bart zich omgeschoold tot psychotherapeut en relatietherapeut in gestalttherapie, en volgde hij verschillende opleidingen in systemisch werk en familieopstellingen in België, Nederland en Engeland.

♦Bart heeft in 2006 Eigenkleur opgericht, een groepspraktijk voor therapie en relatietherapie. Sindsdien werkt hij als psychotherapeut in één-op-één begeleiding en met koppels

♦Vanaf 2013 heeft Bart zich verder verdiept in Reconstructive, een nieuwe methode voor zelfontwikkeling. Dit werk is zijn belangrijkste werkvorm geworden, zowel individueel, met relaties als in groep. Bart faciliteert workshops, retraites, mannengroepen en opleidingen in Reconstructive.

♦Bart is co-founder van LABS by Reconstructive, een samenwerkingsverband ontstaan vanuit een gedeelde passie voor de methode Reconstructve.

Bart werkt mee aan twee podcasts. MannenSteunenMannen, een podcast over zelfontwikkeling bij mannen en Liefde tussen Hemel en Hel, een podcast over liefde en relaties.

♦ Individuele sessies met Bart zijn mogelijk in Malle, Antwerpen en online. Bart werkt in het Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

♦ Meer info op: bartdeconinck.be en labsbyreconstructive.be

♦ Sociale media:

 

THEMA’S

♣Steviger in het leven staan, makkelijker beslissingen nemen en tot focus en actie komen in je projecten

♣Meer evenwicht en welzijn vinden op emotioneel en mentaal vlak (zelfbeeld, twijfels, frustratie, lusteloosheid)

♣Je plek innemen als partner, ouder en op je werk

♣Fundament ontwikkelen als man

♣Betekenis van je leven

♣Begeleiden van helpers en zoekers (supervisie, opleiding)

♣Begeleiden van zelfstandigen en ondernemers in de ondersteuning van hun projecten

TALEN

  • Nederlands – Engels – Frans – Spaans
  • English – Dutch – French – Spanish
  • Français – Néerlandais – Anglais – Espagnol
  • Español – Holandés – Ingles – Frances