Mooie ruimtes te huur voor praktijk (therapie, coaching, loopbaanbegeleiding)

In Antwerpen werken wij in Praktijkhuis De Schom aan de Elisabethlaan 117A.  Er zijn vijf sfeervol ingerichte praktijkruimtes op het eerste verdiep. De ruimtes zijn te huur per dagdeel voor uw eigen zelfstandige praktijk. Er is veel natuurlijk licht door de grote ramen.

De ruimtes hebben allemaal een laag zitgedeelte met minimaal drie comfortabele zetels en een kleine tafel met twee stoelen voor computerwerk of dergelijke. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden om iets van persoonlijk materiaal op de praktijk te laten.

Bij het huren van een ruimte kunt u tevens gebruik maken van de wachtruimte in de inkomhal, het toilet en de keuken (koelkast, microgolfoven, waterkoker, nespresso-aparaat).

Rondom het pand en in de buurt zijn gratis parkeerplaatsen. Schoonmaak, onderhoud, vervanging van meubilair en dergelijke is in de huur inbegrepen.

Onderstaande foto’s geven vast een kleine impressie van de ruimtes en hun sfeer.

IMG_0559     

PRAKTIJKRUIMTE huren op vaste dagdelen van de week:
Huur in blokken van 6 uur per dagdeel (prijs per maand)
1 dagdeel: 6 uur per week:                         €  125,-  per maand
2 dagdelen: 12 uur per week:                    €  250,-  per maand
3 dagdelen: 18 uur per week:                    €  375,-  per maand

Het gaat hier om een huurcontract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 maanden van beide zijden.

We verhuren in twee bloktijden:
09:00 – 15:00 uur
15:00 – 21:00 uur

Indien u graag meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met Job Hulshoff via mail of op 0493 05 32 79.

 

Centrum Het Midden in WESTMALLE op 20 minuten van Antwerpen, 20 minuten van Turnhout en 30 minuten van Breda.

Eigenkleur Westmalle is gevestigd in Centrum Het Midden, hetgeen tevens een initiatief is van de praktijk Eigenkleur. Dit mooi ingerichte en prachtig in de natuur gelegen centrum verhuurt tevens werkruimtes voor praktijk, workshops, lezingen en dergelijke. Kijk voor meer informatie op www.hetmidden.be