Vrijgevochten vrouw én moeder in hart en nieren

Workshops voor vrouwen

Plaatsen beschikbaar

Wanneer

19 en 20 oktober

Door wie

Wat kan je verwachten

Workshop voor vrouwen

Naar meer balans en eigenheid

Eigen projecten grond geven 

Vrouwen weten soms niet meer hoe krachtig te zijn. Ze gaan op en neer tussen het ideaal van “Eva”, de goede moeder, die haar kroost als hoogste goed beschouwt en zichzelf makkelijk opzij zet, enerzijds. En anderzijds het ideaal van “Lilith”, de vrijgevochten vrouw, die eerst voor zichzelf kiest. Beiden zijn deel van elke vrouw. Beiden herbergen vrouwelijke kracht. Toch slagen vele vrouwen er niet in balans te vinden tussen deze twee uitersten. Zij strijden met één van beiden of met beide aspecten van vrouwelijkheid en verliezen zo energie en kracht en komen niet tot hun eigenheid en volle ontplooiing. “The best of both worlds” is mogelijk. Om met beide in ons hart, onze eigen projecten te kunnen realiseren, die niet alleen een bijdrage voor onszelf leveren, maar ook voor de andere.  En bovenal is het nodig dat we onszelf en andere vrouwen begrijpen in ons Eva- en Lilith-stuk om tot gezamenlijkheid en verbinding te komen.

“Als vrouw ben ik elke vrouw”

Foto Livia_FotorVoor wie: Deze workshop is voor alle vrouwen, niet alleen voor moeders, letterlijk. Wij dragen, als vrouw, immers allen het archetype van “de moeder” in ons, wat ons is doorgegeven. Specifieke vooropleiding of kennis is niet nodig.

Livia De Vos: Livia heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Ze is gestalttherapeut, systemisch coach en facilitator in Reconstructive.  Ze maakt deel uit van de groepspraktijk Eigenkleur en van de Reconstructive School Belgium, een afdeling van de Internationale School in Reconstructive.  Ze vindt het fijn om te werken met vrouwengroepen en is geïnteresseerd in hoe het lichaam symbool kan zijn voor gestolde energie.

Waar : Ruimte voor Helden – Den Haag

Wanneer : Zaterdag 19 oktober 2019 van 9u tot 18u en Zondag 20 oktober 2019 van 9u tot 16u

Prijs: 250 € (btw niet van toepassing) Koffie, thee, water en versnaperingen inbegrepen. (exclusief lunch). Niet-residentieel

Inschrijving: Moving Tides Coaching – Juliette Rijnfrank – info@movingtides.nl              +31 6 42 38 8557

Info: Livia De Vos

livia@reconstructiveschool.be

+32 472 225765