Aanbod in Groep

Deelname in groep kan op een dieper niveau beweging te brengen in patronen en emotioneel welzijn (zelfbeeld, beslissingsvaardigheid, houding, vertrouwen, communicatie)

De vier therapeuten van Eigenkleur hebben ieder een uitgebreide zoektocht achter de rug binnen de diverse methodes voor ontwikkeling die beschikbaar zijn.

Reconstructive is de methode die wij als meest innovatief en effectief voor een dieper proces naar voren schuiven. We bieden verschillende workshops, retraites en opleidingen in dit model aan. Ze zijn voor iedereen toegankelijk.

Workshops en retraites in Reconstructive

Deze kunnen gevolgd worden in gemengde groepen of in mannengroepen of vrouwengroepen.

Raadpleeg hier de kalender.

Gender-specifieke ontwikkeling is belangrijk en krijgt maatschappelijk niet de aandacht die het verdient. je identiteit, innerlijke kracht en evolutie als man of als vrouw benaderen in een gender-specifieke groep – mannengroep of vrouwengroep -, kan je innerlijke proces naar meer moed en authenticiteit een serieuze boost geven.

 

Opleiding in Reconstructive

In deze opleiding wordt ‘helpen’ op een nieuwe manier benaderd. Hulpverleners leren het transformatieproces van hun cliënten met nieuwe ogen bekijken.

Deze opleiding richt zich niet enkel naar hulpverleners die dagdagelijks als coach of therapeut mensen begeleiden maar zijn er voor iedereen die met mensen werkt en graag de dynamieken die tussen mensen spelen, op een dieper niveau wilt begrijpen. Zo kunnen stappen gezet worden naar een meer eenvoudige, heldere en effectieve communicatie en aanpak.

Meer info over dit werkmodel hier.

Raadpleeg hier de kalender.