Menu NL | FR

The Gay Warrior

ontdek meer over de kracht en kwetsbaarheid van homo zijn

Verdiepend weekend op 3 en 4 maart 2017

2-daagse workshop: vrijdag van 14:00 – 21:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

flyer the gay warrior.indd

Programma

Een workshop voor homomannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Hoe lukt je dat op het ene moment wel? En wat maakt dat het je ergens anders helemaal niet lukt? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk? Wanneer kan je genieten van kwetsbaarheid en wanneer deins je er voor terug?

Door hierover met elkaar in contact te gaan kan je er meer over te weten komen en daar je voordeel uit halen. We vertrekken vanuit ieders persoonlijke kijk en ervaring op deze vragen en kijken daarbij ook naar het gezin waarin je bent opgegroeid en de maatschappelijke context waarin we leven. Wat verderop in de reeks nemen we de thema’s behoeften en verlangens versus schaamte en schuld onder de loep. Wanneer er  vervolgens voldoende veiligheid is gecreëerd in de groep zullen we ook aandacht besteden aan de onderwerpen intimiteit, seks en relaties.

Wees welkom om hierover in een groep van acht tot veertien mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken.

Gezien we twee aaneensluitende dagen samen zijn, kan er meer verdieping plaatsvinden. Er is meer tijd om elkaar te leren kennen en om op elkaar af te stemmen. Dit heeft zowel invloed op het uiten van je kwetsbaarheid als ook bij het (meer) gaan staan in je kracht en te experimenteren welke vormen je hier aan kan geven.

De werkvormen zullen voornamelijk gebaseerd zijn op de Gestaltbenadering, het Systemisch werken (Familieopstellingen) en Lichaamsgerichte therapie. Hier en daar combineren we dit met oefeningen uit meditatie, sjamanisme en yoga.

Doelgroep
De workshop is voor homomannen die meer willen ontdekken en ervaren over zichzelf en andere homomannen rondom de thema’s kracht en kwetsbaarheid.

 

Begeleiders
Utsav Van Hove (Innerbudha) en Job Hulshoff (Eigenkleur) begeleiden het weekend. Zij geven ieder in hun eigen praktijk individuele therapie. Als duo zijn ze inspirerende  en ondersteunende begeleiders van groepen.

Utsav Van Hove  (°1977)
Lichaamsgerichte therapeut
(Primal Rebirth Therapie)
Opgeleid in Systemisch werk
Opgeleid in Traumaheling
m 0486 23 55 53
utsav@innerbuddha.be

Job Hulshoff  (°1972)
Experiëntieel psychotherapeut (Gestalttherapie)
Relatietherapeut
Opgeleid in Systemisch werk
Opgeleid in Sjamanistische rituelen
m 0493 05 32 79
job@eigenkleur.be

Aanmelding
〈    Aanmelden kan bij één van beiden. Bij voorkeur via e-mail.
〈    Prijs: € 180,- per persoon voor het hele weekend. Inbegrepen zijn koffie, thee, water en soep (verdere lunch/maaltijd zelf te voorzien).

Locatie
Het weekend zal doorgaan op de locatie van Centrum Het Midden in Westmalle. Een 20 km van Antwerpen en Turnhout en ongeveer 30 km van Breda en Eindhoven. Het centrum is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hetmidden.be.

Neem gerust contact op met de begeleiders als je vragen hebt of als je wilt onderzoeken of het iets voor je is.