Menu NL | FR

Een Innerlijke Reis

Je wordt uitgenodigd om met andere ogen naar jezelf te kijken.

Deze intense ervaring maakt je moediger en vrijer in je keuzes.

Boost your Journey
Deze workshop biedt je een methode aan om via een totaal nieuw concept een boostte geven aan jouw reis. Deze ervaring werkt diep na en maakt je efficiënter in wat je doet.

Stel het je eens voor…
Op een prachtige plek in de natuur komt een groep mensen samen die twee dagen een spannend en inspirerend avontuur aangaan. Ieder loopt zijn eigen proces en neemt daarvoor zelf het stuur in handen. Tegelijkertijd ondersteun en stimuleer je elkaar om datgene te doen en te ervaren wat het meest nodig is om te kunnen groeien. Er is ruimte om af en toe iets te delen met de anderen én er zijn ook momenten dat je je –in de natuur- even terug kan trekken.

Schermafbeelding 2019-03-31 om 22_FotorWat gaan we leren, ervaren en doen?
Je krijgt via een nieuwe manier van leren, een soort achterdeurtje, meer inzicht in jouw patronen, je emoties en de manier waarop jij meestal op ‘automatische piloot’ jouw keuzes maakt. Dit doen we door eerst een kort en helder theoretisch kader te schetsen dat een basis legt voor de oefeningen die we verder gaan doen. De werkmethode komt voor het grootste deel uit het Systemisch en Reconstructief Werk en zullen worden afgewisseld met momenten van ontspanning.

Methode
In deze workshop combineren we verschillende methodes en theoretische invalshoeken. De belangrijkste is het reconstructief werk van Carola Castillo en daarnaast zijn er invloeden uit het Systemisch werk, de Gestalt en het Siberisch Sjamanisme.

Job Hulshoff
Job begeleidt deze workshop. Job’s wortels liggen in Enschede, Nederland. Sinds 2009 woont en werkt hij in België als coach, psychotherapeut en facilitator in systemisch en reconstructief werk. Hij is erkend facilitator in RIIHS, de internationale reconstructive school en combineert kennis en visies uit Gestalt, Siberisch Sjamanisme, Systemisch en Reconstructief werk.

PRAKTISCH

Wanneer:
Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019

Waar:
Het prachtige Landhuis Ridderhofstad Rhijnauwen midden in de natuur van Stay Okay Utrecht-Bunnik

Prijs: 
€327,-
Niet-residentieel. Breaks en lunches inbegrepen.

Voor wie?
Voor iedereen die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Er is geen voorkennis of ervaring nodig.

Uren:
​​Zaterdag van 09:30 tot 18:30 en zondag van 09:30 tot 17:00

Taal: 
De workshops is in het Nederlands. (Most often the workshops take place in Dutch, however for English speaking people we can arrange help easily. If you have any questions, please contact Job.)

Meer informative of vragen?
Contacteer Job via e-mail, telefoon of WhatsApp.
job@reconstructiveschool.be
+32 493 05 32 79

Organisatie en ​Inschrijving:
Moving Tides Coaching
Juliette Rijnfrank
info@movingtides.nl
+31 6 42 38 85 57