Menu NL | FR

de magische relatie tussen Verantwoordelijkheid, Vertrouwen en Vreugde

2-daagse workshop in reconstructief werk

zaterdag 7 en zondag 8 april 2018

10:00 – 18:00 uur

Als we er van uitgaan dat deze magische relatie bestaat, wat hebben we dan te doen om meer stroming en groei te krijgen? Waar hebben we dan als mens verantwoordelijkheid voor te nemen? En wat is dat ‘verantwoordelijkheid nemen’?

Workshop_JobHulshoff_DMRVVVIeder mens heeft overlevingssystemen. Dat zijn manieren om met jezelf en met anderen om te gaan. Ze zijn in die mate onbewust dat we niet door hebben dat er ook andere manieren zijn. Het gevolg van deze patronen is dat hetzelfde zich vaak aandient: wrijvingen in je relatie, frustraties over jezelf, ontevreden met wat je op je werk of van anderen oogst,…

De belangrijkste verantwoordelijkheid die wij als mens kunnen nemen is dat we gaan onderzoeken en ervaren hoe deze patronen ons dagelijks bestaan beïnvloeden. Hier meer bewustzijn over ontwikkelen.

Dat is wat wij in deze workshop gaan doen. Via lichaamswerk, gaan we ervaren (beleven, zien, voelen…), zowel over onze patronen als over wat er gebeurt als we er verantwoordelijkheid over nemen…

… een nieuw beeld of inzicht kan tevoorschijn komen.
… een beeld waar we ons nu nog niets bij kunnen voorstellen.

De theoretische en praktische onderdelen van deze workshop komen uit het Reconstructief Werk. Reconstructive® is een vorm van systemisch energetisch lichaamswerk ontwikkeld door Carola Castillo. Het is een verdiepende werkvorm van het Systemisch Werk van Bert Hellinger.

Deze workshop wordt gegeven door Job Hulshoff. Het ondersteunen en faciliteren van processen om mensen meer in hun essentie, kracht en flow te krijgen is al jaren zijn grootste drijfveer.

PRAKTISCH
• zaterdag 7 en zondag 8 april 2018
• beide dagen van 10:00 tot 18:00 uur
• prijs: € 235,- (koffie, thee, water en lunch inbegrepen)
• locatie: Centrum Het Midden – www.hetmidden.be

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE
job@eigenkleur.be
0493 05 32 79

MEER INFORMATIE RECONSTRUCTIEFWERK
• uitleg op de webpagina van Eigenkleur
• www.reconstructiveschool.be
www.reconstructiveschool.com