Menu NL | FR

Boost My Journey!

“Verantwoordelijkheid nemen maakt vrij”

Een 2-daagse workshop voor mannen en vrouwen met Job Hulshoff

Het leven is een reis, een tocht vol verwachte en onverwachte gebeurtenissen. Alle ervaringen die we tot nu toe hebben meegemaakt, zitten in ons lijf opgeslagen. Zonder dat we ons er bewust van zijn, beïnvloeden ze ons gedrag en de manier waarop we onze dagelijkse keuzes maken.

Schermafbeelding 2019-02-04 om 11_FotorErvaringen die we als bedreigend of negatief hebben ervaren, gaan we proberen te voorkomen. Zo ontwikkelde ieder van ons, op basis van zijn of haar ervaringen, unieke manieren om te overleven. Deze automatische piloot maakt dat we risico’s vermijden. We spelen ‘op safe’. We ‘overleven’ meer dan dat we ‘leven’.

Bewustzijn ontwikkelen over onze persoonlijke en collectieve overlevingsmechanismen geeft inzichten en moed om iets nieuws te proberen. Waar blokkades zaten, kan het weer gaan stromen. We zijn in staat om vaker, vanuit vrijheid, keuzes te maken die gericht zijn op ‘leven’.

Deze workshop biedt je een methode aan om via een totaal nieuw concept een boost te geven aan jouw reis. Deze ervaring werkt diep na en maakt je efficiënter in wat je doet.

Methode

In deze workshop combineren we verschillende methodes en theoretische invalshoeken. De belangrijkste is het reconstructief werk van Carola Castillo en daarnaast zijn er invloeden uit het Systemisch werk, de Gestalt en het Siberisch Sjamanisme.

Trainer:  Job Hulshoff

Job begeleidt deze workshop. Job’s wortels liggen in Enschede. Sinds 2009 woont en werkt hij in België als coach, psychotherapeut en facilitator in systemisch en reconstructief werk. Hij is erkend facilitator in RIIHS, de internationale reconstructive school en combineert kennis en visies uit Gestalt, Siberisch Sjamanisme, Systemisch en Reconstructief werk.

PRAKTISCH

Wanneer:
Zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019

Waar:
Het prachtige Landhuis Ridderhofstad Rhijnauwen midden in de natuur van Stay Okay Utrecht-Bunnik

Prijs: 
€327,-

‘Early Bird’ Prijs: 
€ 297,-
Bij inschrijving en overschrijving vóór 1 april 2019.

Voor wie?
Voor iedereen die open staat voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Er is geen voorkennis of ervaring nodig.

Uren:
​​Zaterdag van 09:30 tot 18:30 en zondag van 09:30 tot 17:00

Taal: 
De workshops is in het Nederlands. (Most often the workshops take place in Dutch, however for English speaking people we can arrange help easily. If you have any questions, please contact Job.)

Meer informative of vragen?
Contacteer Job via e-mail, telefoon of WhatsApp.
job@reconstructiveschool.be
+32 493 05 32 79