Menu NL | FR

SEMINAR: Bewegingen die bekrachtigen

een andere kijk op de dynamieken in teams & organisaties

Deze tweedaagse training combineert systemische benaderingen met een hedendaagse visie op leiderschap en teambuilding.

De deelnemers verruimen hun blik op de dynamieken in hun team, organisatie of bedrijf. Dit maakt hen creatiever en versterkt persoonlijk leiderschap. Een bredere blik leidt tot gezondere dynamieken.

met Ria Verlinden & Bart De Coninck

Systemische benadering
We kijken naar de dynamieken in een team of organisatie en naar onze plek en aandeel erin. We doen dit vanuit een wijdere context en een breder perspectief. Dan zien we patronen in wat er zich afspeelt. Dit helpt om onze verantwoordelijkheden helderder te maken en geeft informatie hoe de andere betrokkenen uit te nodigen om hun bijdrage te leveren en hun verantwoordelijkheid op te pakken.

Voor wie
Voor leidinggevenden, teamverantwoordelijken, managers, … en hun medewerkers of teamleden uit een brede waaier aan sectoren: bedrijfsleven, openbare administratie, wetenschap, financiële wereld, overheden, onderwijs, zorg, non-profit arganisaties, zelfstandigen,….

Voor professionals die op zoek zijn naar groei, innerlijk leiderschap en de verdere ontwikkeling van hun relationele vaardigheden.

Programma
Uitgangspunt van deze tweedaagse training is een moderne en accurate visie op leiderschap en teambuilding.

Elke deelnemer wordt uitgenodigd om zich te engageren in een leerproces dat steunt op theorie, lichamelijk gewaarzijn en ervaringen, casuïstiek en zelf-reflectie.

Dit maakt integratie mogelijk. Innerlijke blockages transformeren en onze bliken verruimt. De direct beleefde ervaring geeft richting.

Ria Verlinden (B) Ria is al meer dan 30 jaar Gestalttrainer, supervisor en psychotherapeute. Zij is opgeleid in systemisch werk, systemische rituelen en traditionele wijsheid. Zij geeft hoofdzakelijk workshops en opleiding in opstellingen in relatie tot familie, werk en de bredere verbindingen in gemeenschap. Ria begeleidt tevens vrouwencirkels en is begaan met vrouwelijk leiderschap.

Bart De Coninck (B) Bart is arts, psychotherapeut en relatietherapeut. Hij is opgeleid in Gestalt, systemisch werk en reconstructief werk. Hij is de oprichter van Eigenkleur, een groepspraktijk voor systemische coaching  en therapie. Hij is de directeur van de Reconstructive School Belgium, de Belgische tak van RIIHS, de internationale reconstructive school opgericht door Carola Castillo. Hij begeleidt mannencirkels, workshops en geeft opleiding in reconstructief werk en leiderschapstrajecten.

Locatie: Het Verblijf – Lennik (B)  –  www.hetverblijf.be
Accommodatie ter plaatse is mogelijk. Gelieve hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met Het Verblijf.

Data: donderdag & vrijdag 14 & 15 november 2019

Werkuren: dagelijks van 9.30 tot 17.30

Prijs:
€ 380,00 ex btw voor eigen rekening
€ 450,00 ex btw als bedrijf of organisatie
Niet-residentieel. Breaks, maaltijden & materiaal zijn inbegrepen in deze prijs.

Registratie: Ria Verlinden:
info@the7thC.be
Whatsapp: +32 475.31.72.80

Organisatie: The 7thC