Menu NL | FR

A New Focus on Life!

INHOUD

De beste aanwijzingen om goede beslissingen te nemen en je eigen pad te bewandelen zitten in jezelf, in je lichaam en ‘diepere’ kern. De meesten van ons zijn echter de focus op hun innerlijke kompas in hun jeugd deels kwijtgeraakt. Waarom? Omdat in die periode aanpassen (overleven) prioriteit kreeg.

Twijfels en blokkades (lees ook: uitstellen van keuzes of acties, onschuldig willen blijven,aanpassen aan anderen, conflicten creëren,…) zitten als het ware als een dikke bescherm- laag om onze “diepere ik” heen. De wegwijzers op ons pad zijn dan niet meer duidelijk, we voelen ons verward en weten niet meer wat goed voor ons is.

Deze workshop biedt je een methode aan om via een totaal nieuw concept een boost tegeven aan je leven. Deze ervaring werkt diep na en maakt je efficiënter in wat je doet.

Job HulshSchermafbeelding 2019-01-30 om 17.56.42off begeleidt deze workshop. Job’s wortels liggen in Enschede. Sinds 2009 woont en
werkt hij in België als coach, psychotherapeut en facilitator in systemisch en reconstructief werk. Hij is erkend facilitator in RIIHS, de internationale reconstructive school en combineert kennis en visies uit Gestalt, Siberisch Sjamanisme, Systemisch en Reconstructief werk.

PRAKTISCH

Datum:
zondag 17 maart 2019 van 09:00 tot 19:00 uur

Locatie:
Centrum Het Midden – Westmalle (B)
www.hetmidden.be


Deelnameprijs:

137,00 €
Koffie, thee, water, koekjes, fruit en materiaal zijn inbegrepen in deze prijs. Lunch zelf mee te nemen.
117,00 €  EARLY BIRD PRICE
bij registratie én overschrijving vóór 17/02/2019

Voor wie?
Toegankelijk voor iedereen die wil groeien.
Voorkennis, vooropleiding of ervaring is niet vereist.

Werktaal:
Nederlands. Voor Engels-sprekenden vinden we vaak makkelijk oplossingen. Voor vragen hierover kan je mij best even bellen. For English speaking people we can arrange help easily. If you have any questions, please give me a call.

Organisatie / Registratie / Informatie:
Job Hulshoff
job@eigenkleur.be
+32 493 05 32 79