Reconstructief Werk

Voor Workshops en Trainingen in Reconstructive: zie kalender

Voor de GRATIS WEBINAR over Reconstructive: zie hieronder de uitnodiging en mogelijkheid om in te schrijven. 

Deze werkvorm is de meest vernieuwende in de reeks. Hij werd de afgelopen 10 jaar ontwikkeld door Carola Castillo als een verdieping van het “Familieopstellingenwerk” van Bert Hellinger. Het werk heeft ook wortels in sjamanisme, spiritele en religieuze tradities, en de meest geavanceerde wetenschappelijke kennis over bewustzijnzijn.

In therapie zien we mensen worstelen met oude patronen. Wanneer we als volwassene teveel reageren of acties ondernemen vanuit dit oude, raken we vermoeid, of gefrustreerd en verliezen we onze helderheid over wat essentieel is.

De essentie van dit werk gebeurt in groep. Het is een specifieke vorm van lichaamswerk. In een individuele sessie kunnen we een stuk opheldering geven over het te lopen proces,  over wat mogelijk is en wat niet en kijken wat de verschillende stappen kunnen bieden.

UITNODIGING WEBINAR IN HET NEDERLANDS

Al meer dan 10 jaar is deze geweldige methode in evolutie. Het is niet altijd makkelijk geweest het geleerde telkens opnieuw achter ons te laten. 
Sinds enkele jaren is er de school, RIIHS. Nu kan iedereen die dat wilt facilitator worden in reconstructive, een boeiend, onvoorspelbaar pad. Om als facilitator te kunnen werken en mensen te ondersteunen met interventies in dit transpersoonlijk gebeid, is het nodig zelf een stevig pad te bewandelen: opleidingen, oefenen, en steeds opnieuw deconstructie van onszelf. 

Wij organiseren opleidingen over de hele wereld. Voor dit najaar staan opleidingen gepland in Florida, Venezuela, Brazilië, België en Spanje. 

In deze webinar delen wij – Bart De Coninck en Monique Van der Weijden – ons proces en beantwoorden graag de vragen die leven.

Graag jullie vragen vooraf doormailen naar bart@reconstructiveschool.be
 
Welkom!

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK