Mooie ruimtes te huur voor praktijk (therapie, coaching, loopbaanbegeleiding) en workshops

Wij werken in Praktijkhuis De Schom aan de Elisabethlaan 117A.  Er zijn vijf sfeervol ingerichte praktijkruimtes op het eerste verdiep. De ruimtes zijn te huur per dagdeel voor uw eigen zelfstandige praktijk. Er is veel natuurlijk licht door de grote ramen.

logo_DeSchom_2019

Bij het huren van een ruimte kunt u tevens gebruik maken van de wachtruimte in de inkomhal, het toilet en de keuken. Rondom het pand en in de buurt zijn gratis parkeerplaatsen. Schoonmaak, onderhoud, vervanging van meubilair en dergelijke is in de huur inbegrepen.

In één van de ruimtes is het ook mogelijk om in een kleine tot middelgrote groep te werken voor bijvoorbeeld workshops, trainingen en lezingen. Dit kan op zondagen.

Onderstaande foto’s geven vast een kleine impressie van de ruimtes en hun sfeer.

 IMG_0559

PRAKTIJKRUIMTE huren op vaste dagdelen van de week:
Huur in blokken van 6 uur per dagdeel (prijs per maand)
1 dagdeel: 6 uur per week:                         €    90,-  per maand
2 dagdelen: 12 uur per week:                    €  180,-  per maand
3 dagdelen: 18 uur per week:                    €  270,-  per maand

PDS_groeneruimte_kfHet gaat hier om een huurcontract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 2 maanden van beide zijden.

We verhuren in twee bloktijden:
09:00 – 15:00 uur
15:00 – 21:00 uur

Indien u graag meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met Job Hulshoff via mail of op 0493 05 32 79.

WESTMALLE op amper 30 minuten van Antwerpen

Eigenkleur Westmalle is gevestigd in Centrum Het Midden, hetgeen tevens een initiatief is van de praktijk Eigenkleur. Dit mooi ingerichte en prachtig in de natuur gelegen centrum verhuurt tevens werkruimtes voor praktijk, workshops, lezingen en dergelijke. Kijk voor meer informatie op www.hetmidden.be