Reeks voor Vrouwen “Het moederschap herbekeken…”

Workshops voor vrouwen

Plaatsen beschikbaar

Wanneer

4 zondagen 26/1, 9/2, 22/3 en 29/3

Waar

Praktijk Antwerpen-Berchem

Praktijkhuis De Schom
Elisabethlaan 117A
2600 Antwerpen-Berchem

Door wie

Wat kan je verwachten

4 zondagmiddagen

Ben je al eens gestrest door het moederschap? Wat zijn je kwaliteiten als moeder en wat zijn je valkuilen?  Wat wil je er aan toevoegen of wat wil je ontwikkelen? Wat is moederschap nu eigenlijk?  Wat is onze referentie van het moederschap? Hoe kunnen andere vrouwen ons hierin helpen? Wat we in het moederschap doen, doen we dit voor onszelf of voor het kind?  Waar haal je je eigenwaarde uit? En hoe zit het met het vaderschap?

We verkennen in deze reeks hoe we misschien op een andere manier naar het moederschap kunnen gaan kijken, zodat we hier niet langer in moeten strijden.  En er zich een weg aankondigt die mogelijkheden biedt, waarin meer rust en vrijheid ervaren kan worden.

Werkvormen : Via theorie en het bieden van kaders worden verschillende onderwerpen aangeraakt.  En er zullen ook oefeningen aangereikt worden, om meer inzicht te verwerven en nieuwe ervaringen op te doen.                                                                                                     De bedoeling is dat thema’s aangeraakt worden binnen in jezelf…

Facilitator: Livia (°1974) heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.  Ze is gestalttherapeut, systemisch coach en facilitator in Reconstructive.

Info/Aanmelding : Livia De Vos, info@liviadevos.be, + 32 0472 22 57 65, www.liviadevos.be