PURE RECONSTRUCTIVE

Workshops en lezingen algemeen

Plaatsen beschikbaar

Wanneer

zaterdagmiddag 30 november

Waar

Praktijk Westmalle
Centrum Het Midden

Eekhoorndreef 18
2390 Westmalle

Door wie

Wat kan je verwachten

Deze korte intense workshop richt zich op deelnemers die reeds ervaring hebben met reconstructive (workshop, leergang, training, mannencirkel, vrouwencirkel,…). Er is minder voorbereiding nodig. Er wordt minder gepraat. De essentie is de beweging van het lichaam, een nieuwe ervaring, breder en dieper bewustzijn.

Een nieuwe Reconstructive reactiveert het effect van eerdere ervaringen: het verankert het begrip van het woordeloze, van het enigma. Het geeft je een nieuwe boost: simple, clear and effective.

Reconstructive is een unieke methodiek. Je traint je intuïtie. Je stemt je instinctieve radar af. Niet alleen onze conditie en spieren hebben regelmatig oefening en discipline nodig, ook onze intuïtie, onze radar die buiten het woordelijke ligt.

Bart De Coninck
Bart is arts, psychotherapeut en relatietherapeut. Hij is opgeleid in Gestalt, systemisch werk en reconstructief werk. Hij is de oprichter van Eigenkleur, een groepspraktijk voor systemische coaching en therapie. Hij is de directeur van de Reconstructive School Belgium, de Belgische tak van RIIHS, de internationale reconstructive school opgericht door Carola Castillo. Hij begeleidt mannencirkels, workshops en geeft opleiding in reconstructief werk en leiderschapstrajecten.

Registratie: Bart De Coninck:

bart@reconstructiveschool.be

Whatsapp: +32 476 66 06 37