“Mag het een beetje meer zijn…?!”

Workshops voor vrouwen

Plaatsen beschikbaar

Wanneer

zaterdag 7 en zondag 8 december

Waar

Praktijk Westmalle
Centrum Het Midden

Eekhoorndreef 18
2390 Westmalle

Door wie

Wat kan je verwachten

Vrouw! Je hebt meer in je dan je denkt!

Hetgeen in je gedachten zit, is hetgeen je geleerd hebt (“ Je moet mooi en lief zijn”, “Je moet volgzaam en braaf zijn”, “Je kunt enkel op jezelf vertrouwen” of “Je moet alles alleen doen” of variaties hiervan…). Onbewust of bewust heb je dat opgepikt. Deze gedachten misleiden je en beperken de bewegingen (je gaat je inhouden of aanpassen, enz.) die je maakt in je leven. De beelden die je hebt -“Ik kan dat niet”, “Ik kan geen keuzes maken”, “Ik zit vast”, “Ik ben niet slim genoeg”, “Ik kan geen relatie(s) aangaan of ze lopen altijd mis” of  ‘Ik ben niet vrouwelijk genoeg”…- worden in deze workshop door elkaar geschud.  Je intuïtie wordt getraind en je bewustzijn verruimt, zodat je stilaan anders kan gaan kijken. Met de mogelijkheid op méér leven (en dus met minder klachten) en méér tevredenheid. Door meer gewaarzijn te krijgen over de plek die je inneemt als vrouw en de dynamieken waarin je zit, kan je meer gaan kiezen wat passend is.  In de eerste plaats voor jezelf, weliswaar in voeling met het grotere geheel. Het onder vrouwen zijn, biedt je de mogelijkheid om steun te ervaren op dit pad en om te leren van de ander.  Ieder op zijn eigen manier draagt iets bij!

“Niet iedereen hoeft van je te houden, behalve jijzelf!”

Foto Livia_FotorLivia: De Vos Livia heeft meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Ze is gestalttherapeut, systemisch coach en facilitator in Reconstructive.  Ze maakt deel uit van de groepspraktijk Eigenkleur en van de Reconstructive School Belgium, een afdeling van de Internationale School in Reconstructive. Ze vindt het fijn om te werken met vrouwengroepen en is geïnteresseerd in hoe het lichaam symbool kan zijn voor gestolde energie.

Werkvormen: Er wordt vertrokken vanuit een theoretisch kader om vandaaruit over te gaan naar een opbouw van oefeningen, die hun basis hebben in het systemisch werk en in Reconstructive. Reconstructive is een soort actieve lichamelijke meditatie in groep, waarin onze intuïtie getraind wordt.  Het is een manier om meer uit je hoofd te geraken en zo stilaan van de beelden los te komen, die je in je leven verhinder

Info/Aanmelding: Livia De Vos
livia@reconstructiveschool.be
+ 32 0472 22 57 65
www.reconstructiveschool.be