Teams & Tribes

Workshops en Trainingen: zie onze kalender

We hebben een ruim aanbod van gerichte individuele coaching op maat, over teambegeleiding & proces-facilitatie, tot ondersteuning bij de ontwikkeling van visie, creativiteit en leiderschap.

In groep samenwerken kan men leren. Het is vaak geen aangeboren kwaliteit – en zit meestal complex verweven met verwachtingen op persoonlijk vlak. In een samenwerking sluipen de eerstgeleerde communicatievormen binnen die ooit de kern vormden van ons gezin van herkomst.

Een team / bedrijf is echter geen familie maar een gekozen groep mensen waarin wij volgens onze bijdrage een plaats innemen. Dit lidmaatschap is sowieso tijdelijk en voorwaardelijk.

Hiernaar kijken vanuit een systemische blik of vanuit andere brede referentiekaders geeft helderheid over de krachten en de hindernissen van het ticket-to-belong – dit is wat wij inzetten om onze plek in te nemen -. De werkplek geeft in onze maatschappij veel mogelijkheden om te ontwikkelen en te groeien. Op persoonlijk vlak, intergenerationeel en collectief.

Daarin bieden wij korte en langere leertrajecten aan. Wij bieden inzetbare trajecten uitgaande van van de doelstellingen. Dagsessies om als team & tribe inzicht te krijgen over de eigen verantwoordelijkheid versus de verantwoordelijkheden van leidinggevenden en/of de organisatie of het bedrijf. En ook individuele trajecten waar nodig.

Hierdoor groeit persoonlijk leiderschap op elke plek en neemt werkvreugde en efficiëntie toe.

Win win is de optie.

Ria Verlinden en Sonia Maes organiseren diverse workshops en seminars rond deze thema’s, raadpleeg hiervoor onze kalender.