Aanbod in Groep

In onze visie zijn individuele begeleiding en deelname aan een groep beiden essentieel om op een dieper niveau beweging te brengen in patronen en disbalans (emotioneel, mentaal, zelfbeeld, beslissingen, houding)

De vier therapeuten van Eigenkleur hebben ieder een uitgebreide zoektocht achter de rug binnen de diverse methodes voor ontwikkeling die beschikbaar zijn.

Het RIIHS-model – reconstructive – is de methode die wij als meest innovatief en effectief voor evolutie en zelfkennis naar voren schuiven. We passen het toe in onze individuele sessies en bieden ook verschillende workshops en opleidingen in dit model aan, die voor iedereen toegankelijk zijn die naar een stuk diepgaande verandering verlangt.

Workshops in Reconstructive

Deze workshops kunnen gevolgd worden in gemengde groepen of in mannengroepen of vrouwengroepen.

Raadpleeg hier de kalender.

Gender-specifieke ontwikkeling is belangrijk en krijgt maatschappelijk niet de aandacht die het verdient. Onze identiteit, innerlijke kracht en evolutie als man of als vrouw benaderen in een gender-specifieke groep – mannengroep of vrouwengroep -, kan je innerlijke proces naar meer moed en authenticiteit een serieuze boost geven.

De LGBTQ+ Community is in onze maatschappij volop in ontwikkeling, zowel op individueel als collectief niveau. Wij denken dat onze visie en methode hier een goede bijdrage aan kan leveren. Naast individuele sessies en relatietherapie voor deze groep, zal er in 2022 ook een workshop Reconstructive worden georganiseerd.

Opleidingen in Transpersonal Coaching en Reconstructive

In deze opleidingen wordt ‘helpen’ op een innovatieve manier benaderd. Deze opleidingen maken dat hulpverleners het transformatieproces van hun cliënten met nieuwe ogen kunnen bekijken en in hun eigen proces stappen kunnen zetten naar meer authenticiteit.

Deze opleidingen richten zich niet enkel naar hulpverleners die dagdagelijks als coach of therapeut mensen begeleiden maar zijn er voor iedereen die met mensen werkt en de dynamieken die tussen mensen spelen, op een dieper niveau wilt begrijpen en stappen wilt zetten naar een meer eenvoudige, heldere en effectieve communicatie en aanpak.

  • Opleiding in Transpersonal Coaching en in Reconstructive. (6 dagen)
  • Online opleiding in Transpersonal Coaching (28u)

Meer info over dit werkmodel hier.

Raadpleeg hier de kalender.