Aanbod voor hulpverleners

“Let’s be more than we are, let’s search inside the immensity the possibility of being a bit more than we were”.  Carola Castillo

Reconstructive is een innovatieve methode voor zelfkennis en evolutie

De vier therapeuten van Eigenkleur zijn verbonden aan RIIHS*, de internationale school voor Reconstructive. Het RIIHS-model wordt zowel toegepast in individuele setting (één-op-één begeleiding) als in groep. Bart De Coninck is RIIHS-opleider. Livia De Vos en Job Hulshoff zijn erkend RIIHS-Facilitator/Therapeut. Sonia Maes is erkend RIIHS-Coach.

Specifiek voor hulpverleners kunnen de Opleidingen in Transpersonal Coaching en Reconstructive van RIIHS een ware eye-opener betekenen. In deze opleidingen wordt ‘helpen’ op een innovatieve manier benaderd. Deze opleidingen maken dat hulpverleners het transformatieproces van hun cliënten met nieuwe ogen kunnen bekijken en in hun eigen proces stappen kunnen zetten naar meer authenticiteit..

  • Opleiding in Transpersonal Coaching en in Reconstructive. (6 dagen)
  • Online opleiding in Transpersonal Coaching (28u)

Meer info over dit werkmodel hier.

Raadpleeg hier de kalender.

Tevens biedt RIIHS  de optie aan hulpverleners om als Coach gevalideerd te worden voor individuele sessies. Dit is een exclusief programma van lidmaatschap van de RIIHS-structuur met ondersteuning en validatie van deskundigheid. Daarnaast is er een lidmaatschap om als  Facilitator/Therapeut gevalideerd te worden door RIIHS voor groepsdynamica en één-op-één sessies.